Novelli rikos luontoa vastaan tai luonnon keskellä tehty rikos

3.10.2018

Tervehdys Kouvolan Dekkaripäiviltä,

 

Kirjoita suomenkielinen novelli, jonka teemana on joko rikos luontoa vastaan tai luonnon keskellä tehty rikos ja osallistu Kouvolan Dekkaripäivien kirjoituskilpailuun. Vielä on hyvä aika kirjoittaa ja vielä parempi, jos olet jo aloittanut kirjoitushommat. Palauta työsi meille 31.12.2018 mennessä, niin saatat olla vuoden 2019 novellikilpailun voittaja!

 

Kilpailu on kaikille avoin.

 

Ystävällisin terveisin

 

Tuija Hanski

kirjastonhoitaja

puh. 020 615 4271, tuija.hanski(at)kouvola.fi

 

KOUVOLAN KAUPUNKIHyvinvointipalvelut
Kouvolan kaupunginkirjasto

Salpausselänkatu 33 • PL 33, 45101 Kouvola
kouvola.fi • kyyti.finna.fi • dekkaripaivat.fi

 

Säännöt

RIKOS LUONNOSSA

Rikosaiheinen kirjoituskilpailu 2019       

                                                                            

1.  Kirjoita suomenkielinen novelli, jonka teemana on joko rikos luontoa vastaan tai luonnon keskellä tehty rikos.   

       

2. Tekstin pituus saa olla välilyönteineen enintään 20 000 merkkiä, fontti 12, rivinväli 1,5, noin 10 sivua. Tulosta teksti yhdelle puolelle paperia.        

 

3.  Lähetä novellisi postissa kahtena kappaleena 31.12.2018 mennessä osoitteeseen: Kouvolan kaupunginkirjasto, PL 33, 45101 Kouvola. Kuoreen merkintä ”Kirjoituskilpailu”.

 

4.  Käytä nimimerkkiä, mutta liitä tekstin mukaan erillisessä suljetussa kirjekuoressa oikeat henkilö- ja yhteystietosi: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

 

5.  Paikallinen raati seuloo kirjoituksista parhaimmat päätuomarin arvioitaviksi. Päätuomari valitsee näistä 1-3 palkittavaa novellia, joiden tekijöille Kouvolan kaupunki myöntää rahapalkinnon, jonka suuruus ilmoitetaan myöhemmin. Kilpailun tulokset julkistetaan ja palkinnot jaetaan Kouvolan Dekkaripäivillä 7.6.2019.

     

6.  Parhaista novelleista julkaistaan kirjoituskokoelma Kouvolan XXIII Dekkaripäivillä 2019.   

 

7.  Kilpailu on kaikille avoin. Jokainen kirjoittaja voi osallistua vain yhdellä novellilla.

 

8.  Tekstien tulee olla ennen julkaisemattomia. Kouvolan Dekkaripäivät pidättää itsellään oikeuden julkaista kilpailuun tulleita novelleja myöhemminkin painettuina tai verkossa.

 

9.  Osallistumalla kilpailuun annat luvan nimesi julkistamiseen, jos novellisi valitaan julkaistavaan kirjaan ja jos voitat palkintoja.