Pumppurunokilpailu

18.10.2018

Mäntän Pumppumestarit ry                                                        Pumppurunokilpailu

Hopunmäentie 18

35700 Vilppula                                                                                                       12.08.2018

 

 

 

 

Pumppurunokilpailu

 

 

 

 

 

Mäntän Pumppumestarit ry on yhdistys, joka vaalii pumppuihin liittyvää perinnettä ja kulttuuria. Immi Hellén Seura ry hoitaa monipuolisesti runoilija Immi Hellén jättämää perintöä ja on valtakunnallisen Kirjailijanimikot-yhdistyksen jäsen. Koska pumppu on maailman yleisin laite ja koska pumpuista on kirjoitettu hämmästyttävän vähän runoja, Mäntän Pumppumestari ry järjestää yhdessä Immi Hellén Seura ry:n kanssa pumppurunokilpailun, jonka tarkoituksena on synnyttää uusia Pumppuaiheisia runoja.

 

  1. Kilpailu on avoin kaikille.
  2. Kilpailussa palkitaan suomenkielisiä, ennen julkaisemattomia pumppuaiheisia runoja. Runomuoto on vapaa.
  3. Mäntän Pumppumestari ry palkitsee parhaan pumppurunontekijän 500 € palkinnolla. Arvostelun suorittaa Immi Hellén Seura ry:n valitsema palkintolautakunta, joka voi jakaa palkinnon toisinkin sekä antaa kunniakirjoja.
  4. Nimimerkillä varustetut kilpailutyöt, enintään viisi konekirjoitettua runoa / tekijä, toimitetaan postitse Immi Hellén Seura ry, Paula Vuorinen, Niinimäentie 50, 35630 Kuorevesi, viimeistään 31.10.2018. Tekijän tiedot -nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kotipaikka ja lyhyt henkilöhistoria ovat suljetussa kuoressa mukana.
  5. Kilpailussa ei ole osanottomaksua. Kilpailuun lähetettyjä runoja ei palauteta.
  6. Mäntän Pumppumestarit ry ja Immi Hellén Seura ry varaa oikeuden julkaista runot kirjana. Siinä julkaistuista runoista ei makseta tekijänoikeuspalkkiota.
  7. Voittajaruno julkaistaan Pumppumestarin Rukous -kavalkadissa 9.2.2019 Parkkivuoren Urheilutalossa, Mäntä-Vilppulassa.

 

 

 

                      Heikki Manninen                                  Tuija Nieminen

                      puheenjohtaja                                      puheenjohtaja

Mäntän Pumppumestari ry              Immi Hellén Seura ry

                      0500259737                                         0407425984