Kainuun Eino Leino -seuran vuosikokous su 21.4.2024 klo 13.00


Aika: 2.3.-22.4.2024
Paikka: Eino Leino -talo, Sutelantie 28, 87850 Paltaniemi

Muistutuksena jäsenille, että sunnuntaina kokoonnutaan yhteen vuosikokouksen tiimoilta. Kerrataan edellistä vuotta ja keskustellaan juhlavuoden tapahtumista. Lisäksi nautitaan mainiosta seurasta sekä ohjelmasta. Meille esiintyy kokouksen päätteeksi Kainuun Mieslaulajien kvartetti. Tarjolla 50v-juhlavuoden kunniaksi kakkukahvit, tottakai! Nähdään sunnuntaina Eino Leino -talolla klo 13, tervetuloa.

Kainuun Eino Leino seuran jäseneksi pääsee 20€ jäsenmaksulla kaikki runoudesta ja kulttuurista innostuvat henkilöt. Lisää tietoa jäsenyydestä ja toiminnastamme verkkosivuillamme www.kainuuneinoleinoseura.fi

Muistattehan myös viikonloppuna järjestettävän kesäteatterin hakutilaisuuden! Nyt mukaan harrastajateatterihumuun ja esiintymään Oulujärven rannalle upean ohjaaja Anna Arolan johdolla. Edellisessä julkaisussa lisätietoa.

 

Vuosikokous sunnuntaina 21.4. klo 13 Eino Leino talolla.  

Laitathan jo kalenteriin huhtikuisen vuosikokouksemme. Kokouksessa viime vuoden toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen käsittely  sekä juhlavuotemme suunnitelmien lisäksi ohjelmaa ja kahvitarjoilu. Kainuun Eino Leino -seura täyttää tänä vuonna 50 vuotta!