Saima Harmaja

Saima Harmaja -seura ry

 

Perustettu 2003

Kotipaikka Helsinki

Jäsenmäärä 105

 

www.saimaharmaja.fi

 

Saima Harmaja -seura on vuonna 2003 perustettu kulttuuriyhdistys, joka on lyhyessä ajassa saanut käynnistetyksi monipuolista runouden harrastusta. Toiminnan lähtökohtana on Saima Harmajan runous ja elämäntyö, mutta toimimme myös laajemmin suomalaisen runouden puolestapuhujana. Jäsenmäärämme on lokakuussa 2006 noin 150.

Toimintamme ripeä liikkeellelähtö on seurausta monesta myönteisestä asiasta. Tärkeää on ollut mm. se, että olemme saaneet mukaan Saima Harmajan suvun lisäksi arvokkaita kulttuurielämän vaikuttajia sekä lahjakkaita sanataiteen edustajia. Olemme pystyneet myös hyödyntämään uutta nostetta, jota runoudelle on viime vuosina syntynyt. Runot, runoilijapersoonat ja mielenkiintoiset elämät puhuttavat nykysuomalaisia. Saima Harmaja -seura on mukana tässä 2000-luvun kirjallisessa ilmiössä.

 
 

 

Yhteystiedot

 

Anneli Holm-Louhelainen, puheenjohtaja

anneli.holmlouhelainen@gmail.com

Puh. 040 565 9590

 

Päivi Istala, tiedottaja
paivi.istala[at)iki.fi
Puh. 050 567 6977

Leif Lindberg, varapuheenjohtaja
leif.lindberg(at)fim.pp.fi
Puh. 050 567 6977

Marjatta Donner, rahastonhoitaja/jäsenrekisterinhoitaja
marjattadonner(at)hotmail.com
Puh. 040 718 1897

 

Runollinen hautausmaakävely

 

Runollinen hautausmaakävely perjantaina 4. toukokuuta, lähellä Saiman syntymäpäivää päättää perinteisesti seuran kevätkauden. Tänä vuonna teemana on vuosi 1918 ja noin puolitoista tuntia kestävä kierros vie meidät sisällissotavuoden haudoille. Kokoontumispaikkana on jälleen Hietaniemen hautausmaan VANHAN Kappelin edusta (Mechelininkatu 2, ent. Marian sairaalaa vastapäätä) ja kokoontuminen tapahtuu klo 18. Siitä lähdemme Päivi Istalan ja neiti Kevään Annele Holm-Louhelaisen  johdattelemina kierrokselle vuoden 1918 tapahtumiin osallistuneiden viimeisille leposijoille.   

Terveisin

Päivi Istala

Kukitamme Saima Harmajan haudan Hietaniemen hautausmaalla hänen kuolinpäivänään 21.4.2018.  Kokoontuminen klo 14 Hietaniemen UUDEN kappelin edustalla.